Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

Seprűvéna lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelése

Világszerte kezd elterjedni a lézeres úton történő visszér elzárás, eltüntetés, mely igen egyszerű és gyors orvosi beavatkozás.

A seprűvénák általában a lábon megjelenő hajszálerek, melyek egészségügyileg és esztétikailag is kellemetlenül hathatnak az emberek mindennapjaira. Elsősorban nőket érint ez a betegség, főleg változó korba lépés során, vagy terhesség alatt jelentkezhetnek a visszerek. Tapasztalatok szerint rendszeres testmozgással megelőzhetőek ezek az elváltozások, hiszen a megfelelő izomműködésnek köszönhetően javul a nyirokkeringés.

A lézeres kezelés során a bőrfelszín alatt lévő pár milliméteres ereket lézersugarak segítségével tudjuk kezelni. A lézersugarak hatására az erek összehúzódnak, és megszűnik az áramlás. A kezelés teljesen fájdalommentes, így nincs szükség altatásra, sem pedig fájdalomcsillapítókra. Maga a kezelés viszont több alkalomból áll, mivel egy alkalommal csak egy tenyérnyi bőrfelület kezelhető.

Amennyiben így se szűnnek meg a tünetek, nem kell aggódnia, hiszen nálunk erre is van megoldás. Lézeres visszérműtétünk segítségével garantáltan megoldjuk problémáját!

IDŐPONTFOGLALÁS!