Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

06-30/919-49-89 info@erkezeles.hu

Seprűvéna injekciózás

Zavarják a lábán megjelenő, lilás-vöröses hajszálerek? Kellemetlenül érzi magát az esztétikai elváltozás miatt?

Nálunk rendkívül egyszerűen és szinte azonnal megszabadulhat ettől a problémától! Hajszálvékony tűszúrásokon keresztül közvetlenül az érbe juttatjuk a hatóanyagot, melynek köszönhetően az erek regenerálódni kezdenek. Az érfalak összetapadnak, melynek hatására az elszíneződés megszűnik. Maga a visszérkezelés csupán 5 percet vesz igénybe, viszont ez alatt csak egy tenyérnyi bőrfelület kezelhető.

A seprűvénák injekciózása, az úgynevezett sclerotherápia a kevésbé tágabb, körülbelül 2 és 5 mm átmérőjű visszerek esetében alkalmazható. A folyamat úgy zajlik, hogy az injekciót közvetlenül az erekbe adjuk be, majd ennek hatására az érfalak összetapadnak. Annak érdekében, hogy a gyógyulás teljes legyen, több visszérkezelésre van szüksége betegeinknek. Egy alkalommal csak 2 ml hatóanyag adható be, amely körülbelül egy átlagos tenyérnyi felületnek felel meg.  Amennyiben a probléma súlyosabb, vagy vastagabb erek kezelésére van szükség, a lézeres visszérműtétet szoktuk javasolni.

Jöjjön el hozzánk Ön is!

Seprűvéna injekciózással megelőzheti a súlyosabb problémákat

seprűvéna injekciózástSok embert érintenek a seprűvénák. Van, akit szinte nem is zavarnak, mások pedig még a legnagyobb melegben is hosszú nadrágot viselnek miattuk. Minden szempontból az a legszerencsésebb megoldás, ha inkább teszünk ellenük és a seprűvéna injekciózást választjuk.

Sajnos elterjedt tévhit, hogy a seprűvéna csak esztétikai probléma. Sok esetben tényleg nem okoz más gondot, ám súlyosabb betegségek előjele is lehet. Az alapvetően nem egészséges érszakasz könnyen tágulhat még tovább, és gyulladás alakulhat ki. Még súlyosabb esetben trombózist okoz, és hajlamossá tesz a lábszárfekélyre is. Mindezen gondokat megelőzhetjük seprűvéna injekciózással, amivel a lábunk nem csak egészséges lesz, hanem szép is. A kezelést érdemes tehát akkor is igénybe venni, ha a seprűvénák egyébként nem zavarnak a mindennapi életben.

Szeretne bővebb tájékoztatást kérni a seprűvéna injekciózásról? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén, mindenben szívesen segítünk!