Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

06-30/919-49-89 info@erkezeles.hu

Lézeres visszérkezelés

A modern orvostudománynak köszönhetően, egy igazán egyszerű és fájdalommentes technológiával megszabadulhat visszeres panaszaitól.
Maga a beavatkozás teljes mértékben helyettesíti a hagyományos műtéteket, melyeket visszér esetén szoktak alkalmazni. Évek óta lézeres technológiát használunk, mely nagy sikereket ér el az orvoslás terén. Nincs korosztályhoz kötve a visszérkezelés, hiszen egyaránt szenvedhet visszértől fiatal és idős páciensünk is.

Maga a beavatkozás teljesen egyszerű, hiszen sem altatásra, sem fájdalmas, gerincvelőbe beadott érzéstelenítésre nincs szükség. A folyamat során apró tűszúrásokat ejtünk a kezelni kívánt felületen, mely szinte teljesen fájdalommentes. Ezt követően pácienseinknek nem kell többet aggódniuk a fájdalmas és gyulladt visszeres tünetek miatt. Egy igazán gyors és rutin beavatkozásról van szó, melynek eredménye majdhogynem megegyezik a hagyományos visszérműtétével.

Ha minket választ, nincs szükség hosszú szabadságra a lábadozáshoz!

 

Visszérkezelés lézerrel és  előnyei

Visszérkezelés lézerrel és előnyeiAz erek egyik negatív elváltozása a visszértágulat kialakulása, aminek lényege, hogy a vér pangani kezd a vénákban és azok nem tudják megfelelő hatékonysággal továbbjuttatni a vért. Az eredmény csúnya, kidagadó érhálózat a lábon, ami trombózist, lábszárfekélyt is előidézhet. Ezért is létfontosságú a korai kezelés

A modern visszérkezelések egyike a lézeres visszérkezelés, ami csupán pár órát vesz el a beteg idejéből. Hatékonysága mellett megvan az az előnye is, hogy gyakorlatilag semmilyen lábadozási idővel nem jár együtt.

A lézeres visszérkezelés műtéti beavatkozás, de altatás és nagy vágások nélkül. Kis metszésekkel végzik, és nem maradnak utána hegek. Olyan rutinbevatkozásról van szó, ami képes kiváltani a hagyományos visszérműtétet is. Életkortól függetlenül végezhető, nem jár kockázattal, hiszen tűszúrásnyi beavatkozást jelent!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a lézeres visszérkezelés előnyeit, gyógyuljon meg gyorsan, fájdalommentesen és hagyja maga mögött a visszereket!

 

Tegye próbára Ön is visszérkezeléseink hatékonyságát!