Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

06-30/919-49-89 info@erkezeles.hu

Visszérkezelés

A visszértől szenvedő betegek számára esztétikailag zavaróak lehetnek a tünetek, kellemetlenül érezhetik magukat

szoknyában, rövidnadrágban vagy akár a strandon fürdőzés közben. Mindemellett súlyos szövődmények is nehezíthetik a helyzetet.  Ez a gyulladt, égető, fájdalmas érzés megnehezítheti a mindennapokat, azonban megfelelő visszérkezelés mellett ezek a tünetek enyhíthetőek, vagy akár teljesen megszabadulhat tőlük!

Nálunk szakszerű kezelésben részesülnek betegeink, melyek garantáltan segítenek a tünetek enyhítésében, a betegség gyógyításában.  Lézeres visszérműtétünk során a sérült bőrfelületen tűszúrásnyi pontokat ejt a műszer, amely teljesen fájdalommentes, és ezáltal nincs szükség altatásra. Scleroterápiás kezelésünk, vagy más néven seprűvéna beinjekciózás során olyan kémiai anyaggal dolgozunk, mely segít elindítani az érfal hegesedését. Ez a folyamat összetapasztja a sérült érfalakat, így elősegíti a visszerek felszívódását. Sperűvéna lézeres kezelésünk pedig nem igényel semmiféle beavatkozást, ezáltal csak apróbb tágulatok eltüntetésére szolgál.

 

Miért szükséges a visszérkezelés?

Miért szükséges a visszérkezelés?A legtöbb embert azért zavarja a visszérbetegség, mert a visszeres láb nem nyújt szép látványt, ám nem csak emiatt fontos a visszér kezeltetése, ugyanis ha nem foglalkozunk vele, visszérgyulladás jelentkezhet, sőt, akár fekély is kialakulhat! Amennyiben nem figyelünk oda rá, és trombózis alakul ki, tüdőembóliát is kaphatunk, ami már az életünket is veszélyezteti!

A visszérkezelés nem jár nagy fájdalommal, műtéttel, és életmódváltozás sem feltétlenül szükséges a gyógyuláshoz. Előrehaladott állapotnál természetesen több kezelés is szükséges a visszerek eltűntetéséhez, de ha még időben felismerjük a problémát, és szakemberhez fordulunk vele, akkor akár egyetlen visszérkezeléssel is megoldható. Fontos tudni, hogy a visszereknek nem tesz jót a nagy meleg, ezért a szaunázást, napozást és a forró fürdőket érdemes kerülni, inkább a zuhanyzás ajánlott, illetve az állómunka és a nagy megterhelés sem segíti elő a gyógyulást, sőt, inkább hátráltatja, rosszabb esetben pedig akár a visszerek újbóli kialakulásához vezethet.

Ha visszérkezelésre lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Kérjen időpontot bátran, hogy a megfelelő visszérkezelés az Ön életét is megkönnyítse!