Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

Miért mi?

Dr. Járányi Zsuzsanna

Az egészség megőrzése, visszanyerése mindannyiunk számára fontos. Ugyanakkor nem lehet megfelelő eredményeket elérni, ha a kezeléseket nem megfelelő szakember, nem orvos végzi.

Nálunk az összes kezelést klinikai háttérrel rendelkező, szakmájában elismert és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett érsebész szakorvosunk, Dr. Járányi Zsuzsanna PhD végzi. A rendelésen is személyesen vele találkoznak a páciensek, nem asszisztenssel, összekötővel kell megbeszélni a kezelések részleteit, vagy a kérdéseiket!

Dr. Járányi Zsuzsanna SOTE Szív és Érgyógyászati Klinika docenseként dolgozik 1985 óta.  Orvosi diplomáját “summa cum laude” minősítéssel szerezte. Számos magyar kongresszuson, és hosszabb, külföldi továbbképzésen is részt vett, Angliában, Hollandiában és Németországban is.

Amennyiben visszér problémától szenved, akkor megtalálta a lehető legjobb helyet, ahol orvosolni tudjuk tüneteit! Zavarják a visszér okozta kellemetlenségek, és fél, hogy nyáron nem vehet fel egy lenge szoknyát vagy egy rövidnadrágot lábai miatt? Sokan szenvednek az Önéhez hasonló problémáktól, de van rá megoldás!

Ha minket választ, több ideje lesz családjára és kedvelt tevékenységeire! Visszérkezeléseink kockázat- és csak nem fájdalommentes beavatkozások. Különleges kezelési módjaink segítségével újra visszanyerheti fiatalos lendületét, és búcsút inthet a fájdalomnak. Nem kell aggódnia, hiszen injekciós kezelésünkkel akár 15 perc alatt javíthat helyzetén.

Ismerje meg szolgáltatásainkat és melyekben a modern lehetőségek és a több évtizedes orvosegyetemi oktatói és gyakorlati tapasztalat találkozik!

Valamennyi általunk kínált megoldás jellemzője:

Hatékony
Gyors
Rövidebb lábadozási idő
Egyszerű
A hagyományos kezeléseket 100%-ban helyettesítik