Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

06-30/919-49-89 info@erkezeles.hu

Miért mi?

Dr. Járányi Zsuzsanna

Az egészség megőrzése, visszanyerése mindannyiunk számára fontos. Ugyanakkor nem lehet megfelelő eredményeket elérni, ha a kezeléseket nem megfelelő szakember, nem orvos végzi.

Nálunk az összes kezelést klinikai háttérrel rendelkező, szakmájában elismert és kitüntetett érsebész szakorvosunk, Dr. Járányi Zsuzsanna végzi. A rendelésen is személyesen vele találkoznak a páciensek, nem asszisztenssel, összekötővel kell megbeszélni a kezelések részleteit, vagy a kérdéseiket!

Dr. Járányi Zsuzsanna a SOTE Szív és Érgyógyászati Klinika  docenseként dolgozott 1985 óta.  Orvosi diplomáját “summa cum laude” minősítéssel szerezte. Számos magyar kongresszuson, és hosszabb, külföldi továbbképzésen is részt vett, Angliában, Hollandiában és Németországban is.

Amennyiben visszér problémától szenved, akkor megtalálta a lehető legjobb helyet, ahol orvosolni tudjuk tüneteit! Zavarják a visszér okozta kellemetlenségek, és fél, hogy nyáron nem vehet fel egy lenge szoknyát vagy egy rövidnadrágot lábai miatt? Sokan szenvednek az Önéhez hasonló problémáktól, de itt a megoldás, mely garantáltan nem tart tovább öt percnél!

Ha minket választ, több ideje lesz családjára és kedvelt tevékenységeire! Innovatív módszerek segítségével véget vethet fájdalmainak, visszérkezeléseink kockázat- és fájdalommentes beavatkozások. Különleges kezelési módjaink segítségével újra visszanyerheti fiatalos lendületét, és búcsút inthet a fájdalomnak. Nem kell aggódnia, ha forró fürdőt venne, hiszen injekciós kezelésünkkel akár 5 perc alatt javíthat helyzetén.

Ismerje meg szolgáltatásainkat és visszérkezelési lehetőségeinket! Valamennyi általunk kínált megoldás jellemzője:

  • Hatékony
  • Gyors
  • Rövidebb lábadozási idő
  • Egyszerű
  • A hagyományos kezeléseket 100%-ban helyettesítik