Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

06-30/919-49-89 info@erkezeles.hu

Kezeléseink

Rendeléseink során kivizsgáljuk és diagnosztizáljuk panaszát, majd ezt követően, attól függően, hogy betegsége mennyire súlyos, kezeléseket ajánlunk fel Önnek. Elsősorban életmódbeli és gyógyszeres tanácsadást szoktunk javasolni, de amennyiben szükséges, műtéti beavatkozást ajánlunk. Legmodernebb dióda-lézeres készülékünk segítségével, vágás nélkül végezzük visszérműtéteinket, mely a nyugati országokban már évek óta bevált módszer.

Milyen előnyöket élvezhet kezeléseink igénybevételével?

  • Fájdalommentes – Nem kell fájdalmas kezeléstől tartania!
  • Gyors – A kezelés akár 5 perc alatt elvégezhető!
  • Egyszerű – Nincs szükség rehabilitációra a kezelést követően!

 

Újra szép lábakat szeretne? Válassza a visszérkezelést

Újra szép lábakat szeretne? Válassza a visszérkezeléstItt a nyár és vele együtt a jó idő is, de gyakran már tavasszal is úgy érezhetjük, hogy strandidőbe csöppentünk. Mindannyian igyekszünk ilyenkor lengébben öltözni, rövid nyári ruhákba bújni, mégis sokan tartanak a rövid szoknyák, nadrágok viselésétől, mert szégyellik a visszereiket.

A visszerek kialakulása egyrészt öröklött, másrészt életmódbeli sajátosság. A megjelenésük viszont se nem esztétikus, se nem kellemes. Sokszor fájdalommal járnak, és nem kis kockázatot jelentenek az egészségre. Az erek és az érfalak állapotának helyreállítása lehetséges a modern visszérkezelés különféle módjaival.

A korszerű visszérkezelések sajátossága, hogy gyorsan és igazán egyszerűen elvégezhető beavatkozásokról van szó. Nem műtéti eljárás, csupán lézeres, vagy injekciós kezelés, ami nem igényel ágynyugalmat sem. A kezelés után, rövid idő elmúltával a páciens már folytathatja is megszokott életét.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és ismerje meg fájdalommentes visszérkezelései módszereinket! Kezdje a nyarat magabiztosan és egészségesen!