Kockázat és fájdalommentes lézeres visszérkezelés

A stroke megelőzéséről bővebben

A stroke megelőzéséről bővebben

A stroke megelőzéséről bővebben

Manapság a stroke a legveszélyesebb és legváratlanabb betegségek egyike, ami akár az érintettek életébe is kerülhet, ezért nagyon fontos, hogy mindenki gondot fordítson a megelőzésére!

Az első és a legfontosabb a stroke megelőzésével kapcsolatban, hogy ha állandó magas vérnyomással küszködik, akkor azt kezeltetni kell, mégpedig úgy, hogy a mért határérték tartsa a 140/90 -et! A magas vérnyomás kezelése főként gyógyszerekkel történik, de természetesen az érintettnek is tennie kell ellene rendszeres mozgással, egészséges étrenddel és nem utolsó sorban stresszmentes mindennapokkal!

A stroke megelőzésének másik legfontosabb mozzanata, hogy végezzen kockázatbecslést, vagyis mindenképp vizsgáltassa ki magát és járjon utána annak, hogy korábban a családban volt-e már stroke-kal összefüggésbe hozható eset! Ha régebben már történt baj a közvetlen, vagy tágabb rokoni körben, mindenképp váltson életmódot és figyeljen oda a vérnyomására, ugyanis a betegség sajnos örökölhető, főleg, ha nem figyel oda az egészségére!

Ha további információkra van szüksége a stroke megelőzésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Author Info

András